Programul Slabeste Inteligent Acasa

Programul slabeste inteligent acasa consta intr-un plan personalizat de antrenamente si nutritie pentru 8 saptamani, “croit” in functie de particularitatile si obiectivele fiecarei persoane.

Ce iti ofer in acest pachet?

Un program personalizat de 24 de antrenamente in format video, urmand o metodologie si o progresie, mai exact:

 • 24 de clipuri video cu mine executand exercitiile, iar tu primind indicatii cat mai clare legate de numarul de repetari cat si despre pauza dintre exercitii si serii.
 • In total sunt 150 de exercitii, tocmai in ideea de a-ti pastra motivatia si a nu interveni monotonia.
 • Exercitiile sunt personalizate in functie de particularitatile fiecarei persoane (mentionate in chestionarul completat de tine): varsta, greutate, istoric sportiv, probleme articulare, interventii chirurgicale, obiective propuse.
 • Nu in ultimul rand corectarea disfunctiilor posturale (va fi nevoie sa atasezi 4 poze pentru a reusi sa identificam eventualele disfunctii posturale si sa le corectam)
 • Un macroplan personalizat de alimentatie, alcatuit din 3 planuri alimentare construite in urma chestionarului completat de catre tine, obiectivelor propuse cat si a calculelor legate de: deficitul caloric obtinut prin executarea exercitiilor, rata metabolismului tau bazal + coeficientul de activitate, necesarul zilnic, deficitul caloric propus zilnic cat si ratia necesara zilnica calorica.
 • Un pachet cu materialele sportive de care ai nevoie pentru a lucra cot la cot cu mine.

Care sunt pasii de urmat:

 1. Cand ai luat decizia si te simti 100% pregatit/a pentru marea schimbare apasa “SI EU POT”
 2. Inainte de a efectua plata accepta conditiile si termenii contractului de confidentialitate pentru a te asigura ca datetele tale personale cat si pozele tale sunt in siguranta.
 3. Efectueaza plata (abia apoi ai acces la chestionarul tau)
 4. Completeaza chestionarul pentru a personaliza cat mai bine programul
 5. Ataseaza 4 poze (vezi model)
 6. Primesti factura pe mail
 7. In maxim 5 zile programul tau personalizat este gata sa te insoteasca in aceasta “calatorie” de 8 saptamani iar IMPREUNA sa reusim “MAREA SCHIMBARE”
 8. Poti accesa oricand antrenamentele din sectiunea contul meu.
SI EU POT

Before&after

Planuri alimentare

Recenzii clienti