Programul #OURTEAM Oradea

Antrenamentele au loc la sala de fitness EVOLUTION in incinta Oradea Shooping City, calea Aradului 87A.

Antrenamentele sunt individualizate in functie de problemele posturale avute, inzestrarea genetica, obiectivele propuse, conditia fizica, istoricul sportiv, isoricul medical.

Locuri disponibile

L M M J V
07:00 0/3locuri 0/3locuri
08:20 0/3locuri 0/3locuri 0/3locuri 0/3locuri 0/3locuri
09:45 0/3locuri 0/3locuri 0/3locuri 0/3locuri 0/3locuri
11:00 0/3locuri 0/3locuri 0/3locuri 0/3locuri 0/3locuri
12:30 0/3locuri 0/3locuri
15:45 0/3locuri 0/3locuri 0/3locuri
17:00 0/3locuri 0/3locuri 0/3locuri

Totodata monitorizam frecventa cardiaca in timp real pentru a individualiza si mai mult antrenamentul si a putea lua decizii in timp real (pauza intre exercitii, zone de efort propuse, nivel de oboseala, numar de repetari, stare de oboseala)

Exista doua pachete: de 12 sedinte si 8 sedinte. Cel cu 12 sedinte include 3 sedinte/saptamana timp de 4 saptamani in zilele de luni-miercuri-vineri si cel cu 8 sedinte include 2 sedinte/saptamana timp de 4 saptamani in zilele de marti si joi.

Acest pachet nu se rezuma doar la antrenamentul propriu-zis deoarece pentru a reusi avem nevoie de mai multi indicatori de care sa tinem cont si pe care sa-i integram in procesul de antrenament.

Se lucreaza in grupe de maxim 3 persoane fara a amesteca supereroii cu supereroinele.

Ce beneficii inglobeaza acest pachet:

 • Se creeaza o fisa cu datele personale; se calculeaza indicele de masa corporala, rata metabolismului bazal, coeficientul de activitate, necesarul caloric zilnic in raport cu deficitul creat la sport, se stabileste deficitul sau aportul caloric in functie de obiectiv si timpul propus, si nu in ultimul rand stabilirea cat mai reala a obiectivelor ( termen scurt, mediu si lung)
 • Se ofera consultanta in stabilirea procentului zilnic de macronutrienti cat si distributia lor in ratia zilnica
 • Se efectueaza o evaluare postura si se construieste un program corectiv pentru zilele fara antrenament
 • Se calculeaza frecventa cardiaca optima pentru diferite obiective ( arderea acizilor grasi, imbunatatirea rezistentei generale sau specifice, imbunatatirea capacitatii de performanta)
 • Se ofera consultanta pentru antrenamentele “cardio” ( durata, frecventa, tip de activitate)
 • Antrenamentele sunt monitorizate in timp real din punct de vedere al frecventei cardiace pentru a putea ajusta si personaliza antrenamentul in functie de nivelul tau de oboseala, zona de efort pe care dorim sa o antrenam, viteza de revenire intre exercitii
 • La finalul antrenamentului primesti un raport al frecventei cardiace din timpul sesiunii unde poti sa vezi timpul petrecut in fiecare zona de efort, frecventa cardiaca maxima si medie, caloriile consumate si nu in ultimul rand poti sa compari cu sesiunile anterioare pentru a te motiva si a deveni cea mai buna versiune a ta.

Dupa cum spunem mai sus; acest program nu se rezuma doar la un antrenament, ce este o intreaga metodologie pe care a fost construit, si multe piese de puzzle ce trebuie aranjate pentru a reusi sa fim #IMPREUNASANATOSI

Care sunt pasii de urmat:

 1. Dupa ce te hotarasti si te simti pregatit(a) pentru o schimbare verifica disponibilitatea
 2. In cazul in care disponibilitatea coincide cu programul tau completeaza formularul de mai jos si te contactam in cel mai scurt timp pentru a incepe colaborarea
 3. In cazul in care disponibilitatea nu coincide pentru moment cu programul tau dar esti dispus(a) sa astepti pentru a colabora completeaza formularul de mai jos.

Vezi preturile

  Formular inscriere si lista de asteptare

  Toate campurile sunt obligatorii.