Programul LIVE Online

Acum poti sa lucrezi live de acasa!!!

Cu totii stim ca uneori timpul se comprima, nu mai avem timp de nimic iar antrenamentul la sala este conditionat in primul rand de a ajunge la sala ceea ce , de cele mai multe ori nu ne este la idemana si avem tendinta sa renuntam.
Tocmai din acest motiv ne-am gandit sa venim in ajutorul celor care “se lupta” cu timpul liber dar totodata vor sa-si pastreze un stil de viata sanatos si echilibrat.

Acest program este conceput pentru a se adresa nevoilor fiecaruia indiferent de varsta, greutate , istoric sportiv, ocupatie sau gen. Antrenamentul este conceput in asa fel incat sa cuprinda: exercitii de reeducare posturala, tonifierea intregii musculaturi a corpului ( fie ca vorbim de coapse, fese, abdomen, spate, piept, umeri) antrenarea inimii pe diferite zone de intensitate , cat si exercitii de mobilitate, flexibilitate si elasticitate.

Totodata exercitiile sunt executate pe toate planurile de miscare la diferite incarcaruri si viteze tocmai in ideea de a compensa lipsa unor activitati complementare ( opuse locului de munca) si a nu ne mai simtii “ruginiti”.
Un program nu se refera doar la fese bombate si abdomen sculptat; un program trebuie sa fie complex si echilibrat ca inainte de toate sa nu pericliteze starea de sanatate si functionalitatea fiecaruia.

Succesul unui program consta in alegerea corecta a exercitiilor si nu in spectaculozitatea acestora iar greu nu inseamna intotdeauna si bine.

Daca nu vrei sa abandonezi “lupta” si vrei sa incepi sa pui pret pe sănătatea ta si functionalitatea corpului tau, noi iti aratam ca orice este posibil daca iti doresti cu adevarat deoarece noi avem convingerea ca, cu minime eforturi putem sa fim #IMPREUNASANATOSI !

Antrenamentele se desfasoara in zilele de marti si joi de la ora 18:00. In cazul in care nu poti fi prezent(a) primesti intregistrarea antrenamentului pe email.

Despre mine

    Chestionar LIVE Online

    Toate campurile sunt obligatorii.    • luna / ziua / an