Programul Dureri de spate

Esti dispus/a sa aloci 10 minute/ zi pentru o viata mai buna PENTRU TINE si cei din jur?

Cand avem o problema, referindu-ne acum doar de durerile de spate, nu ne afecteaza doar pe noi, ci indirect se rasfrange si asupra celor din jurul nostru.

Cu totii stim cat de “suparatoare” si frustrante sunt durerile de spate privandu-ne de la diverse activitati sau lucruri ce vrem sa le facem singuri sau alaturi de cei dragi. Fie ca vrem sa ne aplecam pentru a ridica ceva de jos, sa caram cumparaturile facute, sa le incarcam sau descarcam din masina, sa ne jucam si sa ne ridicam copiii in brate, sa alergam, sa facem sport sau alte activitati casnice sau recreative.

Durerile de spate dispar sau se amelioreaza doar daca facem ceva in aceasta privinta tratand cauza nu doar efectul prin folosirea de creme sau proceduri de masaj.

Durerea de spate de cele mai multe ori este o consecinta a unei pozitii vicioase, a sedentarismului sau obezitatii. Orice dezechilibru muscular duce la o disfunctie posturala si de cele mai multe ori la durere si discomfort asa ca trebuie sa intervenim si sa ‘’mergem’’ pe acest sir de evenimente in sens invers: pentru a elimina sau reduce durerile de spate trebuie sa corectam disfunctiile posturale prin reechilibrarea musculaturii.

Succesul unui program consta in alegerea corecta a exercitiilor si nu in spectaculozitatea acestora. Acest program vine in ajutorul celor ce se confrunta cu diverse dureri de spate si propune peste 30 de exercitii specifice pentru a imbunatati stilul de viata, starea de sanatate, integritatea corporala si functionalitatea corpului.

Niciodata nu este prea tarziu pentru a incepe sa ne pese de noi si de cei din jurul nostru!

#IMPREUNASANATOSI!

Care sunt pasii de urmat:

  1. Dupa ce te hotarasti sa optezi pentru a viata mai buna pentru tine si celor dragi tie apasa “SI EU POT”.
  2. Inainte de a efectua plata trebuie sa fii de acord cu conditiile si termenii contractului de confidentialitate pentru a te asigura ca datetele tale personale sunt in siguranta.
  3. Se efectueaza plata.
  4. Primesti factura pe mail.

PUTEM INCEPE!!! Din contul tau ai acces la program 24/24.

SI EU POT